Penawar Penyakit Yang Hebat!
Klik Sini
Penawar Penyakit Yang Hebat! Klik Sini



SocialTwist Tell-a-Friend

Jom Like!
Slim & Sihat Dengan SDII

Alpha Lipid SDII
Alpha Lipid Slim Diet II (SDII) adalah produk pelangsingan badan yang terkenal di New Zealand dan kini di pasarkan di Malaysia oleh syarikat NZ New Image.
Produk ini terbukti berkesan untuk menurunkan berat badan secara sihat, cepat dan selamat. SDII merupakan campuran berkualiti yang komprehensif yang terdiri daripada protien soya bukan-GMO (75%), serat, ekstrak daun teh hijau,vitamin A,B,C,D,E dan mineral. Ianya tiada mengandungi pemanis tiruan atau perisa. 
Program yang berdasarkan kepada penyimpanan protein dan diet ketogenik ini adalah hasil kajian sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical University (Dr. George Cahill and Dr. George Blackburn).

right arrow Download ALSDII Pamphlet ALSDII Pamplet


Anda ada masalah berat badan?
Anda susah nak turunkan berat badan?
Anda dah cuba macam-macam produk tapi tak berkesan?
Anda dah tak tahu nak buat macamana untuk kurus?
Anda nak slim dengan cepat ?
Anda sudah diet tapi tak kurus jugak?
Anda sudah berbelanja besar tapi tak kurus-kurus?
Anda asyik-asyik gagal kuruskan badan?
Anda nak kuruskan badan cepat dalam masa seminggu?
Anda nak kurus dengan cepat dan selamat?

Kini anda tak perlu risau lagi..kami dapat membantu anda..dengan produk yang hot dipasaran...

Alpha Lipid SDII berkesan menurunkan berat badan anda

2kg - 5kg seminggu!

SDII membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal dengan mengamalkan konsep diet yang sihat TANPA BERLAPAR

Green Tea Extract SDII


SDII adalah formula generasi baru yang diperkayakan dengan Alpha Lipid dan Green Tea ekstrak pembakar lemak.

Formula terbaru ini di perkayakan dengan kandungan green tea, fiber, high protein, 9 jenis essential asid amino,11 vitamins dan 12 minerals. SDII membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal dengan mengamalkan konsep diet yang sihat TANPA BERLAPAR dan sekaligus menghilangkan lemak badan berlebihan pada tubuh anda.

Keunikan SDII

check Menjimatkan, mudah dan terbukti berkesan
check Tiada sakit kelaparan dan jumlah makanan yang memuaskan dimakan setiap hari. Tidak perlu berlapar. Program SDII mewajibkan anda makan 3 kali sehari .
check Anda boleh mengukur dengan mudah melalui ujian air kencing, sama ada anda membakar lemak atau tidak dengan menggunakan kayu Keton. Proses pembakaran lemak dalam badan akan mewujudkan keton dalam badan.
check Anda hanya kehilangan lemak, badan tisu tidak kurus (seperti dalam diet kalori rendah), sekali gus mengekalkan otot yang baik dan menghasilkan ton kulit yang baik.Tiada masalah kulit kendur & berkedut kerana ALSDII berasaskan protein soya.
check Detoksifikasi dan pembersihan sistem badan anda secara automatik
check Selamat dan efektif kerana bersumberkan alam semulajadi
check Memegang rekod dunia dengan penurunan berat badan 64kg dalam 1 bulan
check Lebih tenaga dengan tiada blues diet atau kesan sampingan
check Di jamin Halal oleh N.Z. Islamic Processed Food Management (Badan Islam Yang Diiktiraf oleh Jakim)
check Di jamin selamat. Insuran liabiliti produk bernilai NZD 15 Juta @ RM35 Juta


Kandungan dalam produk ini mempunyai kesemua yang anda perlukan untuk mempercepatkan proses penurunan berat badan dengan begitu efektif dan mengekalkan kelangsingan dalam jangkamasa panjang. Mampu membantu penurunan berat badan sebanyak 2-5kg seminggu.

SDII secara semulajadi membantu badan anda dalam proses pembakaran lemak dan bukannya glukosa atau tisu otot. Pembakaran lemak menghasilkan keton dalam badan yang digunakan sebagai tenaga dan boleh diukur (dipanggil ketosis).


Kenapa Perlu Kurus

Ramai beranggapan yang kurus tak penting. Tahukah anda, bila kita gemuk maka kita lebih mudah terdedah kepada pelbagai penyakit yang kronik.

Sekiranya berat badan kita berlebihan, berkemungkinan kita akan menghadapi masalah penyakit :


Penyakit kardioviskular (berkaitan dengan jantung)
Strok (angin ahmar)
Tekanan darah tinggi
Batu hempedu
Diabetes (kencing manis)
Paras kolestrol yang tinggi
Gout
Sakit di bahagian bawah belakang badan
Sukar bernafas
Osteoartritis spina (tulang belakang)
Gangguan pembuangan air kecil
Penyakit hati

Jom kita kuruskan badan...sihat dan kelihatan menarik bersama SDII.


BMI Calculator

Standard Metric


Alpha Lipid Slim Diet II & Lifeline
 
Produk Alpha Lipid
 
 


Beli Sekarang







Testimonial SDII

testimonial SDII

testimonial SDII

testimonial SDII

proven SD II

testimonial SDII

testimonial SDII

testimonial SDII

Mereka antara beribu-ribu yang telah pun berjaya menurunkan berat badan.
Anda pula bagaimana?


Perhatian !!!


Rakyat Malaysia Gemuk
Keratan Akhbar - Obesiti

Secara umum, kebanyakan orang berasa sihat semasa dalam program ini dan mereka didorong oleh kejayaan dan kesejahteraan secara keseluruhan. Ada sesetengah orang yang perlu mendapatkan nasihat perubatan sebelum memulakan program SDII ini, atau mana-mana program pengurusan berat badan yang lain, mereka termasuk:

  • Wanita hamil dan menyusu
  • Sesiapa sahaja dengan keadaan kesihatan yang serius, khususnya pesakit kencing manis yang bergantung kepada insulin, pesakit buah pinggang, hati atau neurologi
  • Dewasa yang berumur kurang dari 18 tahun


order now

BERTINDAK SEKARANG DAN DAPATKAN SDII HARI INI !!!

order now




Bisnes Tone Excel

© Copyright 2016. All Rights Reserved.
This is not an official NZ New Image website, does not represent it, nor is it related to any other parties including NZ New Image itself. It is a personal website for registered members under NZ New Image company. The website is a platform to sell the product and promote the product. Prices and promotions are subject to change without notice.